Verrijdbaar bar meubel

K.F. Heinfonds

Een onderdeel van de nieuwe inrichting van de bibliotheek van het K.F. Hein Fonds is een barmeubel dat gebruikt kan worden tijdens borrels en als sidetable. Het hoofdmateriaal dat wij voor de bar hebben gebruikt is hout, afkomstig van een gekapte esdoorn uit de tuin van één van de panden van de K.F. Hein Fonds Monumenten.

Wat is er nu mooier dan een barmeubel te maken door middel van een leermethode, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt uit Utrecht. Voor een fonds dat zich inzet voor maatschappelijke doelen in Utrecht.

Altaar, Marikapel & De Lat

Laurens verpleegzorghuis

Vanuit woonzorglocatie Liduina in Rotterdam kwam de vraag meubels te maken voor de kapel van locatie Burg. de Villeneuvesingel . PLANKSTAAL ontwierp en maakte een altaar, een mariakapel en wandlampen van stadshout. Alle meubels zijn tot stand gekomen door middel van een leermethode.

975 kerstgeschenken

Scholengemeenschap De Rooi Pannen

Voor De Rooi Pannen maakte Plankstaal in opdracht 975 houten vaasjes voor in het Gin tonic-kerstpakket. De vaasjes zijn gemaakt van kersenbomen die langs de Rijksstraatweg in Leidse Rijn stonden. Op de bijgeleverde kaart wordt grafisch uitgelegd hoe je de bloemetjes binnen kunt zetten.

175 kerstgeschenken

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

Voor de personeelsvereniging van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht maakte Plankstaal in opdracht 175 lichtberichten. De Lichtberichten zijn gemaakt van een Hollandse bastaardiep die langs de Cobradreef in Utrecht stond.